Webshop Keurmerk
076-5328184

Verzending en bezorging


Jaarlijks vinden vele pakjes hun weg naar onze klanten, PostNL is hierin onze partner voor Nederland en Bpost voor Belgiƫ. Zodra je pakketje ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging per email, zodat je via de Track&Trace link gemakkelijk je pakketje kunt volgen. Tevens bestaat de keuze of je het thuis laat bezorgen of ophaalt op een afhaallocatie zoals een supermarkt of Bruna.

Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.

Kortom, we dragen er zorg voor om jouw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij je te krijgen.


Nog enkele voorwaarden om rekening mee te houden

  • Levering is op basis van drempellevering, zowel door PostNL, Bpost als door een transporteur. Uiteraard is het mogelijk om dienstdoende bezorger vriendelijk te vragen om het even binnen te zetten, maar men is hiertoe niet verplicht en/of verzekerd. Ook in het geval van appartementen en flats leveren wij dan standaard in de centrale hal/ontvangstruimte tot over de eerste drempel.
  • De bezorger/transporteur is niet verzekerd bij het helpen met het naar binnen tillen van het pakket. Mocht er per ongeluk iets omver worden gestoten of de vloer, muur of trap worden beschadigd dan is dit voor je eigen risico. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen.